Af en toe krijgen we vragen van andere verenigingen uit Rotselaar om één of ander aan te kondigen.
Wanneer dat ook onze leden kan aanspreken gaan we daar uiteraard graag op in.
Je vindt hier ook het overzicht van alle activiteiten in Groot-Rotselaar.


Paris 1920 - namiddagconcert Tourdion

Ben jij ook zo nostalgisch ingesteld en verlang je terug naar de romantiek van vroeger? Dan hebben wij goed nieuws voor jou!

Tourdion, het koor van Agnes De Rycke - lid van Neos Rotselaar -, neemt je mee terug in de tijd tijdens haar namiddagconcert "Paris 1920".
Op zondag 11 juni 2023 om 15 uur in de grote aula Maria Theresia, Sint Michielsstraat 6 Leuven, kan je genieten van de prachtige Franse muziek van Saint-Saëns, Gounod, Fauré, Delibes en César Franck, om er maar enkele te noemen. Tijdens deze voorstelling nemen we je mee terug in de tijd waar de zondag nog een dag was van hoogmis en aperitief achteraf in het salon.

Na afloop van het concert kan je genieten van een fijne receptie in de binnentuin.

Voor volwassenen kost een kaartje 18 euro, voor studenten 10 euro (inclusief jongeren onder de 30 en bezitters van een cultuurpaspoort).

Kaarten kan je kopen via www.tourdion.be, of via een mailtje naar agnes.derijcke@telenet.be.


Auxilia

Auxilia vzw is een organisatie van vrijwilligers die (bij)les geeft aan personen in kansarmoede. We willen de kansen van onze leerlingen verhogen door onderwijs en persoonlijke aandacht te geven.

Ook in onze regio is Auxilia actief en op zoek naar vrijwilligers.

Spreekt dit je aan? Neem dan met hen contact op.

meer hieroverHeb je zelf als lid of als toevallige lezer nog iets dat je hier wil aankondigen? Laat het ons weten via info@neosrotselaar.be.

Let wel: Neos Rotselaar is geen (mede)organisator van of verantwoordelijk voor de activiteiten die in deze rubriek worden aangekondigd.

De volledige kalender van alles wat er in de gemeente te beleven valt vinden jullie in "Uit in Rotselaar", een automatische selectie van Uit in Vlaanderen, de grootste databank van activiteiten allerhande.

Uit in Rotselaar